Uitgelicht: duels Zaterdag 7 januari 2012

De tijd van de kerstkransjes, oliebollen en vuurwerk is alweer voorbij, de jeugdteams zijn de voorbereiding gestart op de tweede seizoenshelft. De A1-B1-C1 zullen de competitie hervatten in het weekend van 21 en 22 januari. Deze zaterdag wordt er door ieder team vriendschappelijk gespeeld ter voorbereiding op de competitiehervatting. Alle duels worden gespeeld op het kunstgras van RCD/DFC.

FC Dordrecht A1-JEKA A1
De A-jeugd neemt het op tegen JEKA. De afspraak om vriendschappelijk tegen elkaar te spelen stond al twee keer dit seizoen, maar zowel de geplande wedstrijd in augustus in Dordrecht als die in Breda in het najaar, konden geen doorgang vinden. Nu zal het er dan toch echt van gaan komen. De Brabanders spelen in de vierde divisie en bezetten daar momenteel de tweede plaats achter de regiogenoot van FC Dordrecht, ASWH. De achterstand van JEKA op de koploper uit HI Ambacht bedraagt zes punten. Aanvang van de wedstrijd: 14.30 uur.

FC Dordrecht B1-FC Utrecht B2
De B-jeugd begint de voorbereiding op de tweede seizoenshelft meteen tegen een BVO: de B2 van FC Utrecht. De eerstejaars B-junioren van FC Utrecht spelen net als FC Dordrecht in de tweede divisie (FC Utrecht in A en FC Dordrecht in B). In de tweede divisie A staat FC Utrecht op de derde plaats met vijf punten achterstand op koploper Alphense Boys. Samen met de koploper is FC Utrecht B2 het meest scorende team in de competitie. Aanvang van dit duel: 12.30 uur.

FC Dordrecht C1-RKVV Roosendaal C1
De C-jeugd speelt zijn eerste duel in 2012 tegen RKVV Roosendaal. Een wellicht wat rare gewaarwording, aangezien de Schapenkoppen op zaterdag louter tegen BVO’s uitkomen. Maar de wedstrijd dient dan ook niet voor niets als de voorbereiding op deel twee van het competitieseizoen 2011-2012. De tegenstander uit Roosendaal speelt in de derde divisie. Daar bezet het team de vierde plaats met zeven punten achterstand op koploper Oranje Wit C1. RKVV Roosendaal C1 wordt getraind door Danny Mathijssen die zijn carriere begon en eindigde bij Willem II. Tussendoor kwam de voormalig middenvelder ook nog uit voor AZ, RKC Waalwijk en NAC Breda. De wedstrijd zal beginnen om 10.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.