Uitgelicht: duels zaterdag 25 september 2010

Zaterdag komen alle jeugdteams weer in actie. Eens kijken of ze er een mooi weekend van kunnen gaan maken nadat het eerste gisteren al een feestje vierde naar aanleiding van de bekerwinst op Eredivisionist NEC. De A-jeugd speelt uit, B1 en C1 thuis. Op papier springt het duel van de C1 eruit.

SC NEC A1-FC Dordrecht A1

De A-junioren reizen af naar Nijmegen om daar tegen de amateurs van NEC te gaan spelen. In de eerste drie duels wonnen de Schapenkoppen een keer, speelden ze een keer gelijk en verloren ze een keer. Het elftal moet duidelijk nog stappen maken zo heeft het spelbeeld wel uitgewezen. Als je naar de ranglijst kijkt, zou dit ook voor SC NEC kunnen gelden. Samen met TOP sluiten ze de rij met drie gespeeld, nul punten. Het duel op Sportcomplex De Eendracht zal beginnen om 14.30 uur.

FC Dordrecht B1-UVS B1

De B-jeugd speelt thuis tegen UVS. Na de nederlaag op de eerste speeldag bij ADO Den Haag, wonnen de Dordtenaren hun afgelopen twee duels zodat ze aansluiting hebben gevonden bij de bovenste plaatsen. De bezoekers uit Leiden staan op de negende plaats met drie punten uit drie duels. Net als FC Dordrecht, vonden zei tot nu toe zes keer het net. Maar waar de Schapenkoppen er vier tegen hebben gekregen, staat de teller bij UVS op elf wat betreft tegentreffers. Aanvang van het duel op het jeugdcomplex van FC Dordrecht is 12.30 uur.

FC Dordrecht C1-Spartaan’20 C1

De C-jeugd speelt op eigen terrein de topper tegen Spartaan’20. Beide teams wonnen tot nu toe alle drie de duels. Op basis van een beter doelsaldo staan de Schapenkoppen eerste en de Rotterdammers tweede. Terwijl FC Dordrecht slechts een tegentreffer te verwerken kreeg, staat de teller bij Spartaan op vijf. Maar de bezoekers maakten weer een goaltje meer. Hoe het ook zei, het belooft een mooie en spannende wedstrijd te worden waarvan de aftrap is om 10.30 uur. Op het jeugdcomplex van FC Dordrecht dus.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.