Uitgelicht: duels Zaterdag 20 november 2010

Alle jeugdteams van FC Dordrecht komen dit weekend weer in actie. De B-jeugd doet dit op eigen veld, de A1 en C1 spelen uit en doen dit beiden tegen dezelfde club.

SC Feyenoord A1-FC Dordrecht A1

De A-jeugd speelt zaterdag op Varkenoord tegen de amateurs van Feyenoord. Vorige week kwamen de Schapenkoppen niet in actie omdat de wedstrijd tegen TOP werd afgelast. Het team staat momenteel op de vijfde plaats. De Rotterdammers staan een plaatsje hoger genoteerd met een punt meer, maar ook met een duel meer gespeeld. Voor Sportclub Feyenoord was het tot nu toe alles of niks, gelijkspelen deden ze nog niet. Van de voorgaande vijf thuisduels werden er drie gewonnen en gingen er twee verloren. De wedstrijd zal om 14.30 uur gaan beginnen.

FC Dordrecht B1-Westlandia B1

De B-junioren krijgen op eigen veld de kans zich te herstellen van de teleurstellende nederlaag van vorige week bij DHC. Door die nederlaag is de achterstand op koploper ADO Den Haag nu opgelopen naar zes punten. De competitie is echter nog lang niet beslist, dus er is ook nog niks verloren. Zo zal Westlandia er ook over moeten denken, want best gaat het niet tot nu toe. De Naaldwijkers bezetten de elfde plaats, wonnen pas een keer en hebben al 46 tegengoals (de meeste van allemaal). Opvallend is dat de enige zege buitenshuis werd geboekt. Met dit gegeven in het achterhoofd en ook het laaste resultaat, zal er bij de Schapenkoppen allerminst sprake mogen zijn van onderschatting. Het duel op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal om 12.30 uur beginnen.

SC Feyenoord C1-FC Dordrecht C1

Net als de A1, speelt ook C1 de uitwedstrijd tegen SC Feyenoord. Het jongste jeugdelftal van FC Dordrecht zag vorige week voor het eerst deze competitie een wedstrijd afgelast worden. Concurrent Spartaan’20 speelde wel, won weer en heeft nu vijf punten meer dan de Schapenkoppen. SC Feyenoord kreeg twee keer achter elkaar te maken met een afgelasting. Eind oktober speelden de Rotterdammers hun laatste duel toen Alphense Boys werd verslagen. De ploeg staat op de vijfde plaats met dertien punten uit acht duels. Aftrap van het duel op Varkenoord zal zijn om 10.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.