Uitgelicht: duels zaterdag 16 oktober 2010

Dit weekend alleen maar boeiende duels voor de jeugdteams van FC Dordrecht. De A-jeugd neemt het in Zuid-Limburg op tegen het goed draaiende MVV, De B-junioren treffen in SC Feyenoord een medeachtervolger op de koploper en de C-jeugd gaat op bezoek bij Sparta AV dat thuis nog niet verloren heeft…

MVV A1-FC Dordrecht A1

De A-jeugd speelt de lastige uitwedstrijd tegen MVV. De Limburgers bezetten momenteel de derde plaats op de ranglijst en zijn met 24 gemaakte goals, het meest scorende team in de competitie. Zo maakten ze er vorige week bij Leonidas nog zeven, terwijl er ook vier goals werden geincasseerd. De Schapenkoppen vinden we terug op plaats zes. Na zes wedstrijden hebben ze twee keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en ook twee keer verloren. Een houvast voor het team van Frits van den Berk en Roy de Bruin zou kunnen zijn dat ze tot nu toe twee van de drie uitduels wonnen en in de uitbeurt bij het sterke Feyenoord/Excelsior pas moesten buigen in blessuretijd (4-3). Het duel op Sportpark De Geusselt in Maastricht zal beginnen om 15.00 uur.

FC Dordrecht B1-SC Feyenoord B1

De B-junioren spelen de interessante thuiswedstrijd tegen Sportclub Feyenoord. Beide teams behaalden tot nu toe 13 punten uit 6 duels en zijn daarmee in de achtervolging op koploper ADO Den Haag. Waar de Schapenkoppen beschikken over een doelsaldo van +8, is die van de Rotterdammers momenteel +2. Het team van Roy Brinkman won tot nu toe al zijn thuisduels, SC Feyenoord boekte buitenshuis goede resultaten in lastige duels bij Alexandria’66 (0-1) en DHC (1-3), maar ging bij ADO Den Haag hard onderuit (8-0). Beide ploegen zullen willen winnen om ADO Den Haag in het vizier te blijven houden. Het duel op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal aanvangen om 12.30 uur.

Sparta AV C1-FC Dordrecht C1

De C-jeugd gaat op bezoek bij de amateurs van Sparta. Ook dit duel beloofd op voorhand interessant te worden. Het is namelijk de nummer vier tegen de nummer één. Sparta Amateur Vereniging leed vorige week op bezoek bij Cortgene/JVOZ zijn eerste nederlaag, maar kan met zeven punten uit drie thuisduels mooie cijfers overleggen op eigen terrein. Na simpele overwinningen op ARC (0-5) en Quick (4-0) zal het team van Brian Groeneweg voor het eerst sinds het thuisduel tegen Spartaan’20 wellicht weer een pittige tegenstander treffen. De praktijk zal het zaterdagmiddag gaan uitwijzen…. Het duel op Sportpark Nieuw Terbregge begint om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.