Uitgelicht: duels Zaterdag 14 januari 2012

Volgend weekend spelen alle jeugdteams weer in competitieverband, dit weekend wordt er nog vriendschappelijk gespeeld. De C1 (JVOZ) speelt opnieuw thuis, de A1 (Excelsior Maassluis) en B1 (Alliance) op vreemde bodem.

Excelsior Maassluis A1-FC Dordrecht A1
De A-jeugd speelt zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft uit tegen Excelsior Maassluis. Vorige week wonnen de Schapenkoppen met 5-0 van JEKA, de stand bij rust was toen al 4-0. Waar JEKA uitkomt in de vierde divisie, daar speelt Excelsior Maassluis een divisie hoger (derde). Momenteel doen ze nog volop mee om het kampioenschap. De ploeg bezet de derde plaats met vier punten achterstand op koploper OJC Rosmalen. Excelsior Maassluis won tien van de twaalf competitieduels en heeft samen met de nummer twee Barendrecht de minst gepasseerde defensie in de competitie. De wedstrijd op Sportpark Dijkpolder zal beginnen om 14.30 uur.

Alliance B1-FC Dordrecht B1
Ook de B-jeugd speelt vriendschappelijk op vreemde bodem. Alliance zal de tegenstander zijn. Vorige week speelden de Schapenkoppen een nuttige oefenwedstrijd tegen FC Utrecht B2. De wedstrijd eindigde in 3-3. Alliance is de koploper in de hoofdklasse. Tien van de twaalf wedstrijden werden in winst omgezet. Bovendien schoot het team al 54 keer raak (een gemiddelde van 4,5 doelpunten per wedstrijd) en daarmee zijn ze ook het meest doeltreffend. Aanvang van de wedstrijd op Sportpark Kortendijk in Roosendaal zal zijn om 13.00 uur.

FC Dordrecht C1-JVOZ C1
Het jongste jeugdteam oefent op het eigen jeugdveld tegen JVOZ, de voetbalschool van de gebroeders De Nooijer en Dolf Roks uit Zeeland. Wedstrijden tegen de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland zijn altijd leuk en nuttig. Door het gespecialiseerd opleiden op het complex in Vlissingen, hebben al veel spelers de overstap gemaakt naar een BVO. Eigenlijk is JVOZ ook een BVO. De Zeeuwen hebben alleen geen stadion en eerste elftal.
Aftrap van deze oefenpartij zal zijn om 10.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.