SVVSMC B1-Dordt B1 afgelast

Vanwege het overlijden van Yasin Ayvaz naar aanleiding van een ongeneeslijke ziekte, is het duel SVVSMC B1-FC Dordrecht B1 afgelast. Yasin speelde tot vorig seizoen in de jeugdopleiding van FC Dordrecht en daarna voor SVVSMC. De jeugdopleiding van FC Dordrecht wenst zijn ouders, familie, vrienden, medespelers en iedereen die hem verder lief had, veel sterkte toe met dit enorme verlies.

De thuiswedstrijden van de A1 (tegen Union) en C1 (tegen Spijkenisse) gaan wel gewoon door.

FC Dordrecht A1-Union A1
De A-jeugd van FC Dordrecht boekte vorige week een verdiende en belangrijke zege op het na de winterstop in goede vorm verkerende TOP. Ondanks de zege bleef het team wel op de achtste plaats staan. Union, met achttien gemaakte doelpunten de minst scorende ploeg van heel de competitie, staat er met een tiende plaats slechter voor, maar de achterstand in punten op de Schapenkoppen is niet meer dan drie. We kunnen hier dus spreken van een typisch zes punten duel. Alhoewel de Dordtenaren uit bij Union met 5-1 wonnen en Union op vreemde bodem maar één keer wist te winnen, wordt ook dit op voorhand gewoon weer een lastige partij. De bal blijft immers rond en de enige zege die Union buitenshuis boekte was wel bij de nummer drie MVV. De aftrap op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 14.30 uur.

FC Dordrecht C1-Spijkenisse C1
De jongste jeugd van FC Dordrecht kwam vorige week weer alleen aan kop van de ranglijst door de lastige uitwedstrijd bij Cortgene/JVOZ te winnen, terwijl de nummer twee Spartaan’20 niet in actie kwam. De voorsprong van de Schapenkoppen op de Rotterdammers is drie punten met een duel meer gespeeld. Maar het is nog niet gedaan en met Spijkenisse staat er wederom een lastige tegenstander op het programma. Die ploeg staat momenteel op de vijfde plaats en draait goed. Zo behaalden ze na de winterstop tot nog toe vijftien punten uit acht duels. Met 55 gemaakte doelpunten zijn ze bovendien, op FC Dordrecht (70 treffers) en Spartaan’20 (57 treffers) na, de meest scorende ploeg in de competitie. Dat Spijkenisse niet zomaar te verslaan is, ondervonden de Schapenkoppen wel in de uitwedstrijd. Met veel pijn en moeite keerden ze toen met een 2-1 zege terug naar de Krommedijk. Op diezelfde Krommedijk zal de aftrap morgen plaatsvinden om 12.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.