Gewonnen punt C1 tegen Feyenoord/Excelsior

De C1 heeft een belangrijk punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior. Het duel eindigde zoals het begon: 0-0.

In de eerste helft waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. De Schapenkoppen lieten de bal goed rondgaan, er waren goede combinaties te zien en het team bleef simpel op de been tegen de koloper. De Rotterdammers kregen wel de nodige vrije trappen, maar daar kwam niets uit.

In de tweede helft waren er een aantal goede kansen voor Feyenoord/Excelsior om tot een doelpunt te komen, en met name doelman Ryan Vos hield zijn team middels een aantal reddingen op de been. De beste kans van FC Dordrecht was voor invaller Dennis van der Heijden, maar een schot van net buiten de zestien meter werd een prooi voor de doelman van de Rotterdammers. Gescoord werd er uiteindelijk niet.

Zo speelden de Dordtenaren dit seizoen in vier officiele duels tegen Feyenoord/Excelsior, waarvan er drie werden gelijkgespeeld en slechts één keer de winst naar de Rotterdammers ging. Dat is een prestatie om trots op te zijn. Door dit gewonnen punt, is het team een punt uitgelopen op de nummer elf FC Den Bosch. Over twee weken staan beide teams tegenover elkaar in Den Bosch. FC Dordrecht staat zes punten voor op de Bosschenaren en heeft nog een punt nodig voor definitief lijfsbehoud.