Belofte’s verslaan kampioen FC Utrecht

Het Beloftenteam heeft dan eindelijk kampioen FC Utrecht weten te verslaan. Op Sportpark Zoudenbalch werd het 1-3. Alle goals vielen na de rust.

In de eerste helft hield doelman Michiel Belhadj zijn team op de been met een aantal goede reddingen. FC Utrecht was de betere ploeg. Na de rust kreeg de thuisploeg opnieuw kansen om te scoren, maar zaten de Schapenkoppen beter in de wedstrijd en kregen ook zei mogelijkheden. FC Dordrecht kwam zelfs aan de leiding. Invaller Richard Clement was in het strafschopgebied gevloerd, waarna Erik Quekel de penalty verzilverde: 0-1. Via Maguire kwam Utrecht langszij na driekwart wedstrijd, maar een aantal minuten later kwamen de Dordtenaren alweer aan de leiding. Opnieuw was het Quekel die scoorde, ditmaal op aangeven van Nick de Bil. Vlak voor tijd besliste Soufiane Aouragh (opnieuw een assist van De Bil) het duel helemaal: 1-3.

Over heel het duel gezien waren de Schapenkoppen gewoon effectiever en was het vooral aan Michiel Belhadj te danken dat FC Utrecht maar een keer tot scoren kwam.