Alleen C1 wint

Alle jeugdteams zijn weer in actie gekomen voor de competitie. De A-jeugd verloor voor het eerst. Uit bij Excelsior Maassluis werd het 1-0. De B1 verloor ook voor het eerst punten, maar is nog wel ongeslagen. De thuiswedstrijd tegen Barendrecht eindigde zoals die begon: 0-0. De C1 boekte een mooie overwinning op VVV/Helmond Sport: 2-1.

De ruststand bij de A1 was 0-0, vlak na rust scoorde Excelsior Maassluis de enige goal van de wedstrijd. De B-jeugd kreeg tegen het fysieke Barendrecht kansen om te scoren en de bal ging er ook twee keer in. Een doelpunt werd echter afgekeurd vanwege buitenspel, de andere keer had de bal de doellijn gepasseerd maar werd dit niet gezien door de scheidsrechter. De C1 speelde een goede partij tegen VVV/Helmond Sport en kreeg de beste kansen. Rogerio Wijnaldum en Cheick Toure zorgden voor een 2-0 voorsprong waarna de bezoekers nog terugkwamen tot 2-1. De zege kwam echter niet meer in gevaar.

De A1 heeft de koppositie nu af moeten staan aan Barendrecht dat uit bij SC Feyenoord won met 2-0. De B1 blijft aan kop en de C1 heeft de laatste plaats weer overgedragen aan MVV dat in Maastricht met 1-4 verloor van Sparta Rotterdam.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.