Alle jeugdteams winnen laatste wedstrijd!

Afgelopen weekend sloten alle jeugdteams de competitie af met een zege.

Spartaan’20 A1-FC Dordrecht A1: 1-2 (1-0)
De A1 heeft de moeilijke uitwedstrijd tegen Spartaan’20 met 2-1 gewonnen. Door de zege is het team op de tweede plaats geeindigd in de competitie.

Aanvankelijk ging het duel gelijk op, in het tweede gedeelte van de eerste helft was FC Dordrecht de betere ploeg en kreeg het ook de beste kansen. Toch zou de ruststand door Spartaan’20 bepaald worden op 1-0. Het doelpunt werd gescoord uit een strafschop, die nogal makkelijk gegeven werd.

Na de rust was er een veel beter FC Dordrecht te zien. Spartaan’20, toch ook een deelnemer aan de nacompetitie om promotie, kwam nauwelijks meer in het stuk voor. Noel Goosens zorgde met twee doelpunten voor de Dordtse zege (het eerste doelpunt viel uit een mooie en snelle aanval).

De A-jeugd maakt zich nu op voor de nacompetitie.

SC Feyenoord B1-FC Dordrecht B1: 2-3 (0-2)
Kampioen FC Dordrecht B1 heeft de competitie in stijl afgesloten. De wedstrijd op Varkenoord tegen SC Feyenoord werd met 3-2 gewonnen.

In deze wedstrijd waren er kansen voor beide teams, maar de Schapenkoppen trokken uiteindelijk aan het langste eind. De ruststand werd door doelpunten van Quincy Boogers en Justin Spruijt bepaald op 0-2.

Na de rust deden de Rotterdammers iets terug, maar Gervane Kastaneer vergrootte de voorsprong weer (1-3). De eindstand werd door SC Feyenoord bepaald op 2-3.

FC Dordrecht C1-SC Heerenveen/Emmen C2: 3-1 (1-1)
De C1 heeft, na de 6-0 zege tegen FC Den Bosch waarna lijfsbehoud zeker was, ook de laatste competitiewedstrijd gewonnen. Op eigen veld werd het 3-1 tegen hekkensluiter SC Heerenveen/Emmen.

Al snel in het duel kwamen de bezoekers aan de leiding na een uitval, Cheick Toure bepaalde de ruststand op 1-1.

In de tweede helft was FC Dordrecht duidelijk de bovenliggende partij. Twee prachtige goals (vrije trap Sebastiaan Kaal in de kruising en hard schot Yorick Termond in de kruising) bepaalden de eindstand op 3-1.