WK stop voorbij, op naar Oss!

Het is weer zo ver! Na een korte WK stop is het komend weekend weer tijd voor Keuken Kampioen Divisie wedstrijden. Dordt neemt het komende zondagmiddag op tegen TOP Oss. Een belangrijke wedstrijd die zeker gewonnen moet worden wil je je aansluiten bij de middenmoot.

De Schapekoppen speelden in de laatste competitiewedstrijd gelijk tegen Willem II. Het was een wedstrijd waarin veel strijd en passie werd laten zien en Dordt pakte terecht een punt. Tijdens de korte winterstop heeft Dordrecht ook nog een oefenwedstrijd afgelegd, die we verloren met 1-2 van Telstar.

De tegenstander van zondag, TOP Oss, verkeerd in een niet al te beste vorm. Ze staan op de 18e plek van de ranglijst. Van de afgelopen 7 wedstrijden gingen er 5 verloren, maar er werd in de laatste speelronde voor de WK stop wel gewonnen van hoogvlieger Jong AZ.

Als je naar de onderlinge resultaten in Oss kijkt, ziet dat er slecht uit voor de Dordtenaren. Dordt wist sinds 2009 pas 2 keer te winnen in het Frans Heesen Stadion. Tijd voor een derde overwinning!

Een speler om in de gaten te houden is Samuele Longo. Hij scoorde in alle 3 laatste competitiewedstrijden voor Dordrecht, en verkeert daarmee in goede vorm.

Het beloofd dus een lastige wedstrijd te worden in Oss. Kom jij de ploeg supporten? Meld je nu nog aan om mee te gaan via inschrijving@fcdordrecht.nl

Overtuigd van de wedstrijd? Schaf dan de halve seizoenkaart aan en mis niks van wedstrijden tegen onder andere ADO, VVV en Heracles en de uiteindelijke ontknoping van dit spannende Keuken Kampioen Divisie seizoen!

Klik hier!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.