Telstar op bezoek

Een ouderwets voetbalavondje aan de Krommedijk staat weer op het programma en wat hebben we er zin in! Telstar komt op bezoek en om 20:00 zal er worden afgetrapt voor de 7e speelronde van de competitie. Voor de supporters zal er een actie zijn genaamd: 3 Keer 3 Kwartier. In het laatste kwartier van de eerste helft, de rust en het eerste kwartier van de tweede helft zal er bij de verkooppunten een actie zijn in verband met consumpties, bent u benieuwd? Kom dan langs!

Telstar is de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Er werd nog niet gewonnen door het team van Andries Jonker. De vorige editie van FC Dordrecht – Telstar eindigde in een 1-0 overwinning voor de Schapekoppen. Dit wil je niet missen! Bestel uw kaartjes op https://tickets.fcdordrecht.nl

Nog steeds gelden er bij wedstrijden de coronaregels. In het kort alle informatie op een rij:

• Toegang tot deze wedstrijd is voor iedereen mogelijk in combinatie met de coronacheck-app. Bent u gevaccineerd? Heeft u een herstelbewijs of een negatief testbewijs (24 uur voorafgaand aan de wedstrijd) upload deze dan in de corona check app. De papieren QR code is ook geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. (lees verderop meer informatie over de coronacheck en testen voor toegang).
• Kinderen onder de 13 jaar zijn vrijgesteld van een coronacheck.
• Toegang tot het stadion via de grote parkeerplaats aan de Reeweg Oost (P2). Parkeren is gratis, maar Vol is Vol. Vanwege de extra check van de coronacheck-app kan de controle iets langer duren dan normaal.
• Binnen het stadion geldt niet langer de ‘anderhalvemetermaatregel’. Dit betekent dat iedereen naast elkaar op de tribune plaats kan nemen.
• Bezoekers dienen op een stoel zittend plaats te nemen en tijdens de wedstrijd te blijven zitten.
• De QR-codes op de tribunestoelen zijn momenteel niet bruikbaar.
• Het stadion zelf gaat een uur voor de wedstrijd open.

Coronacheck-app
Toegang tot deze wedstrijd is voor iedereen vanaf 13 jaar alleen mogelijk in combinatie met de coronacheck-app. Dit houdt in dat u een vaccinatiebewijs óf negatief testbewijs óf herstelbewijs moet hebben als u naar ons stadion komt. Door publiek met coronatoegangsbewijs binnen te laten is het toegestaan om de ‘anderhalvemetermaatregel’ los te laten. Uiteraard verzoeken we u nog steeds vriendelijk om thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft die op het coronavirus kunnen duiden.

Hoe kan ik mijn vaccinatiebewijs of negatieve test laten zien?
U kunt via de app ‘CoronaCheck’ een QR-code laten uploaden. Deze wordt bij binnenkomst van het stadion gescand en laat zien dat u een geldig vaccinatiebewijs of negatieve test heeft. Meer informatie vindt u op de website: https://coronacheck.nl.

Waar kan ik me laten testen?
Als u nog niet bent gevaccineerd of een herstelbewijs heeft en 13 jaar of ouder bent, moet u zich laten testen om het stadion binnen te kunnen komen. Dit kan via Testen voor Toegang. Via https://www.testenvoortoegang.org kunt u zien waar u terecht kunt en meteen een afspraak maken. Let op dat de test binnen 24 uur voor de aftrap van de wedstrijd moet zijn afgenomen.

Heeft u vragen of zijn er zaken onduidelijk? Neem dan contact op met info@fcdordrecht.nl.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.