Samen zingen voor de Schapekoppen op zondag

Samen zingen voor de Schapekoppen op zondag

De volgende tegenstander van FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie is Helmond Sport. De wedstrijd wordt aankomende zondag om 14.30 gespeeld en niet op het gebruikelijke tijdstip van 20.00 op vrijdag.

Na drie thuisnederlagen op rij zal de ploeg van Michele Santoni er alles aan gaan doen om een volgende nederlaag te voorkomen. Met Helmond Sport treffen de Schapekoppen een geduchte tegenstander. De nummer 15 van de Keuken Kampioen Divisie pakte in de laatste twee wedstrijden 4 punten.

Resultaten uit het verleden
Eerder dit seizoen eindigde de clash tussen de twee ploegen in een 2-1 overwinning voor Helmond Sport. De meest opvallende speler in deze wedstrijd was Aliou Baldé. De intussen oud-speler van FC Dordrecht opende na ruim een half uur de score. Nadat Helmond Sport de achterstand had omgebogen in een 2-1 voorsprong werd de doelpuntenmaker van de Schapekoppen met rood naar de kant gestuurd. Met tien man kon FC Dordrecht niet meer op gelijke hoogte komen in het GS Staalwerken Stadion.

De laatste thuisoverwinning tegen de ploeg uit Helmond dateert van februari 2021. Deze wedstrijd eindigde na een saaie eerste helft in en 2-1 overwinning voor FC Dordrecht via twee goals van Richie Musaba.

Arbiters
FC Dordrecht – Helmond Sport zal onder leiding staan van scheidsrechter Wouter Wiersma. Zijn assistenten zijn Robert Kunst en Jeremy van der Ley. De vierde official is Max Broekhuizen.

Samen naar de Krommedijk
De wedstrijd van aankomende zondag zal in het teken staan van de actie ‘Samen naar de Krommedijk’. Voor deze actie zullen jeugdtickets voor de West-tribune maar €5,- kosten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.