Op jacht naar de 3 punten in eigen huis

Zaterdagmiddag staat er weer een spannende wedstrijd op het programma. FC Dordrecht neemt het op tegen Telstar. Het is een zogenoemde 6-punten wedstrijd. Bij een winst van Dordt komen we op hetzelfde puntentotaal als de ploeg uit Velsen-Zuid. Bij winst van Telstar is het gat weer 6 punten. Een belangrijke wedstrijd dus.

Dordrecht zal erop gebrand zijn om een overwinning te boeken aangezien we dan enigszins aansluiting hebben met de middenmoot. De vorige wedstrijd werd gewonnen door de Schapekoppen, maar het was een lastige wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De 3 punten gingen mee terug naar Dordrecht.

Telstar wist in de laatste 5 wedstrijden 2 keer te winnen, 1 keer gelijk te spelen en 2 keer te verliezen. Dezelfde statistiek als Dordrecht dus.

Een nieuwe versterking aan de Dordtse zijde is de 22-jarige talentvolle back Abdallah Aberkane. Hij heeft bij onder andere Excelsior en Sparta gevoetbald nadat hij in de jeugd bij Ajax en ADO Den Haag speelde. Het is nog niet duidelijk of hij tegen Telstar meespeelt.

Deze week lichten we Aliou Balde nog een keer uit. Hij scoort gemiddeld 1 keer per 112 minuten. Een beter gemiddelde dan elke speler van Dordrecht in de afgelopen 15 jaar.

Onderling zijn de resultaten in het nadeel van FC Dordrecht. De Schapekoppen wisten namelijk in de afgelopen 14 ontmoetingen maar 1 keer te winnen.

Ben jij er zaterdagmiddag bij? Haal nog snel je tickets via deze link!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.