Matchoholic Stadion wordt M-Scores Stadion

Het stadion van FC Dordrecht krijgt binnenkort een nieuwe naam. Het sinds vorig jaar zogeheten Matchoholic Stadion wordt omgedoopt tot het M-Scores Stadion. De reden is simpel: naamgever Matchoholic ondergaat dezelfde naamsverandering.

Matchoholic is namelijk onderdeel van Mackolik, dat ook in allerlei andere landen in app-vorm voetbalstatistieken aanlevert. Voor die verschillende apps is de naam M-Scores als een soort parapluterm gekozen.

Vrijdag bij de wedstrijd tegen Helmond Sport zal in het stadion nog niet veel zijn aangepast. Dit zal in de loop van volgend jaar gaan gebeuren dus dit gaat u vanzelf zien.

M-Scores is een livescore-applicatie met snelle, gedetailleerde gegevens en statistieken van voetbal, basketbal en tennis. Het is beschikbaar voor iOS gebruikers in 173 landen in 7 verschillende talen. Inmiddels gebruiken 6,5 miljoen maandelijkse gebruikers over de hele wereld M-Scores en genereren ze meer dan 10 miljard schermweergaven. Naast live scores, statistieken en nieuws is de grootste kracht van M-Scores om mensen samen te brengen via forumpagina’s. Het M-Scores Forum, met zijn 3 miljoen maandelijkse gebruikers die 300 miljoen paginaweergaven genereren, is als een echte fanzone waar mensen samenkomen en van games te genieten.

 

“Met onze rebranding naar M-scores gaan we een nieuwe richting in. Met een duidelijke visie en plan gaan we een ‘powerhouse’ worden in de livescore wereld.”

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.