Krijgt Dordt het voor elkaar om thuis te winnen van ADO?

Na een korte winterstop is het tijd om de draad weer op te pakken. De competitie wordt hervat tegen ADO Den Haag. Het is een thuiswedstrijd aan de Krommedijk en het veld ligt er weer geweldig bij.

De laatste competitiewedstrijd van Dordt was het grote verlies tegen Heracles, maar ik zal beloven daar niet meer over te praten in deze voorbeschouwing. Dordt is thuis echter redelijk in vorm en wist in 4 van de 8 thuiswedstrijden dit seizoen een resultaat op de mat te brengen. Laten we daar 5 uit 9 van maken

ADO wist al 7 wedstrijden op rij niet te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg maakte onlangs wel een trainerswissel door Dirk Kuyt te vervangen door Dick Advocaat. Een grote naam in de Nederlandse voetbalwereld.

Als het om onderling resultaat draait zouden de Schapekoppen zeker in aanmerking komen om een resultaat neer te zetten. Dordt is namelijk de afgelopen 3 thuiswedstrijden tegen ADO ongeslagen.

De speler om deze week in de gaten te houden is Aliou Baldé. Hij scoort gemiddeld 1x per 110 minuten. Het beste gemiddelde van alle spelers die dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie meer dan 7 doelpunten hebben gemaakt.

Een speler om je voor te behoeden is Thomas Verheydt. Hij is alleen tegen TOP Oss bij meer doelpunten betrokken geweest in zijn carrière dan tegen Dordt. Tegen Dordt was hij bij 8 doelpunten direct betrokken.

Het zal een mooie wedstrijd gaan worden die je niet wilt missen! Haal nog snel je tickets, dan zien we je vanavond in het Matchoholic Stadion.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.