In de aanval tegen Almere City FC!

Morgenavond komt Almere City FC op bezoek in het Matchoholic Stadion. Na drie nipte nederlagen op een rij, zal FC Dordrecht vol op de aanval moeten tegen de nummer drie uit de Keuken Kampioen Divisie.

 

De ploeg van trainer Michele Santoni zal zich proberen te revancheren na drie verliespartijen tegen Willem II, VVV-Venlo en NAC Breda. FC Dordrecht zal de punten moeten pakken tegen een ploeg dat de laatste weken in vorm is met zeven punten uit de laatste wedstrijden.

In Almere eindigde de clash tussen de twee teams in een 2-1 zege voor de thuisploeg. Na goals van Resink en Longo in de eerste 5 minuten was het Limbombe die in de 86e minuut zorgde voor de 2-1 eindstand op het bord.

FC Dordrecht – Almere City FC is de laatste jaren een doelpuntrijke wedstrijd met een gemiddelde van vier goals per wedstrijd. Ook vorig seizoen werd er vier keer gescoord aan de Krommedijk. De Schapekoppen kwamen in de tweede helft terug van een 0-2 achterstand en wisten alsnog een punt te pakken in een wedstrijd die eindigde in 2-2.

Kom jij onze ploeg steunen naar de overwinning? Tickets kopen kan nog via: tickets.fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.