Hoegee keert terug, afscheid van Lex Stofkooper

Na de winterstop zijn er twee wijzigingen in de technische staf. Rody Hoegee is de nieuwe keeperstrainer. Hij zal zal na de winterstop de technische staf gaan versterken.  Hoegee was van 2013 tot 2017 en van 2019 ook al keeperstrainer op de Krommedijk. ”Super veel zin om in januari weer op het veld te staan,” aldus onze nieuwe keeperstrainer. Hoegee kwam in het verleden als keeper uit voor onder meer Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en SC Cambuur. Hij was ook Nederlands jeugdinternational. Na zijn loopbaan als speler was hij een jaar keeperstrainer in de jeugd bij Feyenoord.

Hoegee is de opvolger van Arlindo Morais die heeft besloten om zich te richten op een maatschappelijke carrière! Wij danken Arlindo voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de toekomst!

Afscheid

FC Dordrecht heeft ook afscheid genomen van teammanager Lex Stofkooper. Naast zijn werkzaamheden als teammanager heeft Lex als coördinator veel betekend voor MADS, de maatschappelijke stichting van FC Dordrecht. Na 1,5 jaar zal hij de club verlaten. Wij danken Lex voor zijn inzet en wensen hem veel succes in de toekomst!

FC Dordrecht zal in de winterstop opzoek gaan naar een nieuwe teammanager. Arie-Jan Wallaard zal totdat er een opvolger is gevonden de taken van teammanager op zich nemen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.