G-TEC Official Recovery Partner van FC Dordrecht

G-TEC & FC Dordrecht hebben hun handtekening gezet onder een meerjarige verbintenis waarbij G-TEC hun producten en kennis zal inzetten om de spelers van FC Dordrecht te helpen optimaal te herstellen, wat G-TEC tot Official Recovery Partner van FC Dordrecht maakt.

Sinds het begin van het seizoen maakt de eerste selectie van FC Dordrecht al gebruik van de herstel producten van G-TEC. Deze samenwerking is door beide partijen zo goed bevallen dat er een meerjarige overeenkomst is getekend. G-TEC is een Nederlands topsport merk wat zich vooral focust op het ontwikkelen van producten naar de wensen van topsporters wereldwijd. Hun toewijding hiertoe heeft geleid tot de G-TEC “RECOV” Producten. Een reeks innovatieve herstel producten waar Innovatie, Effectiviteit en Efficiëntie voorop staan. FC Dordrecht is trots om partner te zijn van G-TEC en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

G-TEC werkt nauw samen met de medische staf van FC Dordrecht om het herstel van de selectie naar een top niveau te brengen. G-TEC’s CEO & Oprichter Dylan Reede over deze nauwe samenwerking: “We zijn vanaf het begin betrokken geweest om het herstel binnen de selectie naar een hoger niveau te brengen. Er wordt intensief gebruik gemaakt van de “RECOV” producten en we testen verschillende scenario’s. We weten dat er in de Keuken Kampioen Divisie veel wedstrijden snel achter elkaar worden gespeeld. Hier spelen we gezamenlijk op in. Zo zien we een lager percentage blessures in de selectie en kunnen de spelers vaak meer leveren. Ik ben dan ook trots op deze intensieve partnership. Het laat zien dat door een goed gezamenlijk plan je hele mooie resultaten kan behalen.”

Ajey Raghosing, inspanningsfysioloog FC Dordrecht: “In de topsport ligt het verschil tussen winnen en verliezen dicht bij elkaar, daarom willen wij alles wat binnen onze invloed ligt inzetten om beter te presteren. Het herstel van onze spelers is ongekend om beter te kunnen presteren in de wedstrijd. Het partnership met G-Tec is daarin voor ons van grote waarde, omdat zij ons van tools kunnen voorzien om onze spelers beter te laten herstellen zodat we ons presteren positief kunnen beïnvloeden.’’

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.