FC Dordrecht ontvangt FC Eindhoven aan de Krommedijk

Na de wrange nederlaag vorige week in Kerkrade gaan we het nu in onze thuishaven proberen. Daar staat morgen hoogvlieger FC Eindhoven op ons te wachten.

FC Dordrecht

Vorige week was een zure avond. Er werd met 1-0 verloren van Roda JC door een weergaloos doelpunt van Limbombe. Door de nipte nederlaag staan we nu op de 17e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en staan we 8e in de derde periode.

Met de wintertransferperiode die nu tot een eind is gekomen hebben we ons kunnen versterken met maar liefst 4 nieuwe spelers! Sahverdi Cetin, Abdallah Aberkane, Tim Receveur en Tidjany Touré voegen zich toe aan de selectie van Michele Santoni en daarmee hebben we jeugdig talent en een bak aan ervaring binnen gehaald.

FC Eindhoven

FC Eindhoven overtreft alle verwachtingen dit seizoen en staan 3e in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Rob Penders wist dit seizoen al 11 keer te winnen (FC Den Bosch (2x), Willem II, Helmond Sport, Jong AZ, MVV, TOP Oss, Jong FC Utrecht, Telstar, De Graafschap, Heracles Almelo) en ook wisten ze 36 keer het net te vinden. Statistieken die laten zien dat FC Eindhoven geen ploeg is die voor één punt naar het Matchoholic Stadion gaan komen maar vol voor de drie punten gaan.

Laatste edities

FC Eindhoven won zeven van de laatste negen wedstrijden tegen FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Twee van de negen werden er gewonnen door de Schapekoppen.

30-09-2022 | FC Eindhoven – FC Dordrecht 1-1
01-04-2022 | FC Dordrecht – FC Eindhoven 0-1
13-11-2021 | FC Eindhoven – FC Dordrecht 5-1
05-04-2021 | FC Dordrecht – FC Eindhoven 1-5
09-11-2020 | FC Eindhoven – FC Dordrecht 5-1
24-01-2020 | FC Dordrecht – FC Eindhoven 1-0

Arbitrage

De wedstrijd van morgen staat onder leiding van de Belgische scheidsrechter, Michiel Allaerts. Hij zal worden geassisteerd door Nicolas Maszowez, Kristof Borms en Luc Tissingh.

Live

FC Dordrecht – FC Eindhoven zal live worden uitgezonden op het schakelkanaal van ESPN. Maar als je niet wilt wachten op de beperkte hoogtepunten, koop dan nu nog je ticket voor de wedstrijd en kom ons aanmoedigen in het Matchoholic Stadion! (www.tickets.fcdordrecht.nl)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.