FC Dordrecht gaat samenwerken met Feyenoord

Met ingang van vandaag start FC Dordrecht officieel een hernieuwde samenwerking met Feyenoord.

FC Dordrecht algemeen directeur Hans de Zeeuw: ‘Ook op sportief vlak gaan we samenwerken. De resultaten op het veld zijn niet in lijn met de ontwikkelingen buiten het veld. Om ook hier een versnelling te realiseren en verbeterslagen te maken zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Feyenoord. Ieder vanuit eigen identiteit en belangen. Zo krijgen wij de beschikking over spelers die normaal voor ons niet haalbaar zijn en krijgt Feyenoord voor hun talenten een goed sportief platform. Daarnaast krijgen wij door de samenwerking ondersteuning op het gebied van scouting, training, coaching en performance. In de vorm van kennis, netwerk en mankracht. Daardoor kunnen wij een grote verbeterslag maken in de organisatie dat moet leiden tot prestatieverbetering van het elftal en ontwikkeling van onze spelers en die van Feyenoord.’

Pascal Bosschaart zal door Feyenoord bij FC Dordrecht worden gedetacheerd als assistent-trainer evenals een performance coach. Voorts zal een aantal spelers met groeipotentie op uitleenbasis naar FC Dordrecht komen, onder wie Guus Baars en de onlangs van Brighton & Hove Albion overgekomen Antef Tsongui.

Ook Rody Hoegee blijft als keeperstrainer verbonden aan FC Dordrecht. Middels een aantal goede gesprekken hebben we de samenwerking kunnen voortzetten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.