FC Dordrecht en EQUO gaan samenwerking aan!

Om een plasticvrije wereld te creëren heeft EQUO een nieuwe lijn van disposables ontwikkeld. Een nieuwe standaard voor duurzame wegwerpartikelen met de hoogste kwaliteit. Ideaal voor horeca, catering en evenementen. In het assortiment zitten bijvoorbeeld rietjes, wegwerpbestek en koffiebekers. Gemaakt van koffiedik en suikerriet.

De duurzame rietjes van EQUO complementeren op doeltreffende wijze de herbruikbare bekers die onlangs werden geïntroduceerd in het M-Scores Stadion. Deze bekers, bedoeld om de hoeveelheid eenmalig gebruik van plastic te verminderen, zijn al een succes gebleken in het verminderen van afval op wedstrijddagen. Door nu ook duurzame rietjes aan te bieden, vergroten EQUO en FC Dordrecht de duurzame keuzemogelijkheden voor supporters.

Thomas Bakker: Een samenwerking met FC Dordrecht geeft ons de kans om de regio bewuster te maken van duurzame alternatieven. Daarnaast zijn we gek van voetbal en dragen graag ons steentje bij aan de community.

Soufiane Haddad: We zijn verheugd om met EQUO samen te werken en hun duurzame rietjes te introduceren bij onze thuiswedstrijden en overige evenementen. Dit initiatief past perfect binnen onze visie van Energiek Dordt.

Welkom aan boord mannen! 🐑

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.