De Schapekoppen tegen de Superboeren

Vrijdagavond speelt FC Dordrecht voor de tweede keer op rij een thuiswedstrijd. Nadat vorige week Almere City FC op bezoek kwam aan de Krommedijk, is het nu de beurt aan De Graafschap.

De Graafschap

De nummer 11 van de Keuken Kampioen Divisie zal met een goed gevoel afreizen naar het Matchoholic stadion. De Superboeren wonnen de laatste drie wedstrijden en hielden daarin ook nog eens driemaal de nul.

FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft het de laatste weken juist wat lastiger. De laatste vier wedstrijden gingen verloren voor de ploeg van Michele Santoni. Om het positieve gevoel weer terug te krijgen is het dus een noodzaak om een goed resultaat neer te zetten tegen de Superboeren.

Eerdere edities

Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in Doetinchem in een gelijkspel. Vincent Schippers zette FC Dordrecht al vroeg op voorsprong op aangeven van Mathis Suray. Camiel Neghli bracht de eindstand in de tweede helft op 1-1.

De laatste overwinning van FC Dordrecht tegen De Graafschap komt uit het seizoen 2020/2021. De Schapekoppen gingen op de Vijverberg met een 0-3 overwinning vandoor, mede door twee goals van Naoufal Bannis.

Arbiters

De wedstrijd in het Matchoholic Stadion van aankomende vrijdag zal begeleidt worden door scheidsrechter Michael Eigelsheim en hij zal worden geassisteerd door Kevin Weever & Rik ter Hoeve. De vierde official is Luc Tissingh.

Hoe te bekijken?

De wedstrijd zal worden uitgezonden op ESPN, daar kan je kijken naar het schakelprogramma. Omdat de wedstrijd een categorie B wedstrijd is kan je alleen kaartjes kopen met een clubkaart of je kunt met je DordtPas je tickets komen ophalen bij de administratie. Je kan ook ons live Twitter verslag volgen via ons Twitter kanaal! www.twitter.com/fcdordrechtnl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.