078Media en FC Dordrecht gaan duurzame partnership aan en verlengen tot 2026!

078Media is een allround mediabedrijf voor de Drechtsteden. De glossy’s en luxe uitgevoerde magazines zijn een begrip in Dordrecht en omstreken. Maar 078Media doet zoveel meer dan opvallende magazines uitgeven. De social media-experts hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf of merk op de Drechtsteden-kaart te zetten. Ook voor het ontwikkelen van opvallende campagnes en het opzetten van spraakmakende evenementen ben je bij 078Media aan het juiste adres.
078Media is jouw persoonlijke adviseur én vertrouwde partner in alle mogelijke mediazaken!

 

 

078Media: “Wij geloven sterk in de visie en het plan Energiek Dordt van FC Dordrecht en hebben vertrouwen in de langdurige samenwerking.”

Soufiane Haddad, creatief commercieel manager FC Dordrecht: “We zijn blij dat we de samenwerking met 078Media hebben verlengd tot 2026. 078Media is een Dordts bedrijf dat al een aantal jaar aan de club verbonden is. Dat zij nu tot 2026 verlengen laat zien dat er wederzijds vertrouwen is. Op naar een energieke samenwerking!”

Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden
FC Dordrecht heeft op 17 november 2021 Energiek Dordt gelanceerd. Een breed gedragen visie en plan voor een duurzame toekomst van het Betaald Voetbal in Dordrecht en Drechtsteden waarin samenwerken centraal staat. FC Dordrecht gaat met de verbindende kracht en impact van het Betaald Voetbal (PWC 2021) meer betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak. We hebben daarvoor een gezamenlijke ambitie gecreëerd die zich richt op energie en vitaliteit: Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.