Jong FC Dordrecht wint met 0-2 de uitwedstrijd tegen Jong NAC

Maandagavond werd de 1e uitwedstrijd van het seizoen gepeeld door Jong FC Dordrecht tegen Jong NAC. In een wedstrijd, waarbij gedisciplineerd vanuit de organisatie, zoals we het graag zien, heeft NAC geen schijn van kans gehad.

Op een enkele kans na werden er geen kansen aan NAC weggegeven in tegenstelling tot de redelijk veel mogelijkheden die FC Dordrecht heeft gehad. Het vizier stond echter steeds te hoog ingesteld.

De opbouw vanuit de verdediging was goed en het middenveld zorgde voor verzorgd voetbal. Na ca 30 minuten scoorde Adnan Alisic met een kopbal uit een mooie aanval 0-1.

In de 2e helft probeerde Jong NAC van alles, maar kwamen op een wat mindere periode van FC Dordrecht eigenlijk niet in het spel voor.

FC Dordrecht bleef kansen crëeren, wat resulteerde na druk zetten op het middenveld in de 2e goal, die door Quincy Boogers koel werd afgerond.