Jong FC Dordrecht verslaat Jong AZ met minimale marge

Er stond geen competitie op de agenda voor de beloften, dus werd er geoefend tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Bij FC Dordrecht speelden onder andere Nando Wormgoor, Javier Vet, Everon Pisas, Jeffrey Ket en Jessy Mayele. Genaro Snijders viel helaas na een goed kwartier uit met een lichte blessure en werd uit voorzorg gewisseld.

Ook AZ had een sterk team op de been gebracht, maar die konden niet voorkomen dat al na enkele minuten Jeffrey Ket de 1-0 binnenkopte uit een vrije trap van Everon Pisas.

De eerste helft was duidelijk voor de thuisploeg, na rust was AZ enkele malen dichtbij de gelijkmaker. Brian Meulmeester wist met enkele prachtige reddingen de 0 op het bord te houden. Ook Vet was met een goede sliding belangrijk bij het tegenhouden van AZ.

In de slotfase was Micheal Potkamp nog dichtbij de tweede Dordtse goal, maar hij kon de bal net niet tussen de palen krijgen.

Een mooie overwinning op een sterke tegenstander, dat was het resultaat van deze wedstrijd.