Jong FC Dordrecht krijgt te weinig

De beloften van FC Dordrecht hebben vanavond een prima pot voetbal op de mat gelegd tegen de combinatie VVV/Helmond Sport. Helaas waren enkele momenten van de bezoekers genoeg om de winst te verzekeren.

Een vrije trap werd prachtig binnengetrapt door Van Geffen, dat moet gezegd worden. Vervolgens was Leon de Kogel tweemaal trefzeker, de eerste keer vanaf 11 meter en vervolgens was hij attent op een weggewerkte bal van Te Loeke. Met een 0-3 achterstand vlak voor rust, leek het een uitgemaakte zaak. Maar FC Dordrecht bleef goed verzorgd voetballen en beloonde zich via Michael Potkamp (foto) en Ibrahim Touré met doelpunten. Ook werden twee doelpunten van Dordt afgekeurd vanwege buitenspel, waarvan de laatste zeer twijfelachtig was.

Na rust bleef het duel zeer aantrekkelijk, maar een goed voetballend Dordt kon niet door de Brabants-Limburgse muur heen breken. Weer Potkamp was het dichtst bij met een uithaal vol op de uitstormende doelman. Die hoefde verder niet meer handelend op te treden, Te Loeke hield in de tweede helft ook zijn doel schoon.