Beloften FC Dordrecht pakken eerste zege

In een zonnig GN Bouw stadion hebben de jeugdige talenten van FC Dordrecht vanavond met 2-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard. Een flitsende start want al na 7 minuten kon Everon Pisas zijn bewaker opzoeken en hij wist hem en de doelman te verschalken.

Enkele minuten later werd Pisas neergelegd in de zestien meter en was het Quincy Boogers die onberispelijk binnenschoot vanaf de stip. Een 2-0 ruststand was een feit. In de tweede helft was Fortuna de bovenliggende partij, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen de bezoekers niet.

Bij FC Dordrecht stond doelman Robbert te Loeke op het doel, hij maakte een betrouwbare indruk en was diep in de tweede helft belangrijk met een tweetal goede reddingen.

Op 16 september is Jong FC Groningen de tegenstander, het betreft een uitduel.