Op naar het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Nog maar 5 weken en dan staat alweer de eerste training voor de selectie op het programma. Het nieuwe seizoen begint wel zonder trainer Jurrie Koolhof. Koolhof tekende aan het begin van afgelopen seizoen een contract voor 2 jaar, maar koos er nu zelf voor om in zee te gaan met MVV. De belangrijkste reden voor Jurrie…..in maastricht is er meer potentie bij MVV. Maar hoe zit dat dan precies. De begroting van MVV is hoger dan die van FC Dordrecht. Voetballers zijn daar full-profs en niet zoals bij ons semi-prof. En inderdaad er zitten meer toeschouwers op de tribune. Maar toch eindigde MVV de laatste drie seizoen onder FC Dordrecht. Meer potentie? Geld zegt natuurlijk niet alles, beleid is ook een belangrijke bijdrage voor succes.

Ik wel Jurrie wel bedanken voor het afgelopen seizoen. Met name de 2e seizoenshelft hebben we goed voetbal gespeeld en stond het team er. Helaas liepen we op een haar de periodetitel mis. Ik wens Jurrie dan ook alle succes toe bij MVV en we komen hem aankomend seizoen in ieder geval weer 2x tegen in de competitie.

Aankomend seizoen hopen we door te groeien naar een gemiddelde van 2000 bezoekers per wedstrijd. Als je naar de afgelopen seizoen kijkt, zie je dat onze FC in de lift zit. De bezoekers aantallen zullen bepalend zijn voor de verdere toekomst/groei van FC Dordrecht. Probeer daarom iedereen in je omgeving die niet naar ons stadion is een keer mee te nemen. Laat ze ervaren hoe gezellig het is aan de Krommedijk.

Zoals elke profclub heeft ook FC Dordrecht de doelstelling voor komend seizoen al klaar. We gaan absoluut weer voor het linkerrijtje. Daar is natuurlijk een goede selectie voor nodig. Met onze financiele middelen proberen we weer een goede selectie neer te zetten. De eerste paar spelers zijn al vast gelegd, maar er komen er nog een aantal aan. We zijn met bezig met goede voetballers en ik heb dan ook vertrouwen in het nieuwe seizoen. In het nieuwe seizoen gaan we net zoals dit seizoen weer 1 op 1 spelen. Dus lekker aanvallend, zo is het aantrekkelijk om naar te kijken. Hier wordt de groep helemaal op samen gesteld. Zowel de nieuwe trainer als de nieuwe spelers moeten in dat plaatje passen

We hebben inmiddels ook weer afscheid genomen van een aantal spelers. Sommige zijn gestopt, sommige gaan naar een andere BVO in Nederland en andere moeten hun club nog vinden. Hoe dan ook. Ik wens ze alle succes toe, zowel prive als in de voetballerij.

Verder wens ik jullie allemaal een prettige vakantie en hoop ik jullie in het nieuwe seizoen weer te zien.

Marco Boogers

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.