Fijne vakantie

Het seizoen zit erop. De parkeerplaats en het spelershome zijn leeg, de spelers genieten van hun verdiende vakantie. Het seizoen is weer voorbij gevlogen, en dat terwijl ik de eerste wedstrijd van het seizoen nog herinner als de dag van gister. De nederlaag bij TOP Oss, wat een teleurstelling was dat, maar er kwam gelukkig ook een hoogtepunt in Venlo. Uit bij VVV behaalde we toen de eerste plaats. Alle spelers hoog in de hekken bij de supporters, wat was dat een prachtig gezicht.

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. De licentie, speeldata, contracten; allemaal is het nu aan de orde. Volgend seizoen willen we nog een stapje verder. Dit seizoen eindigde we als 8e, het beste resultaat van de afgelopen 5 jaar. Niet slecht dus. De na-competitie miste we op een haar. Jammer, volgend seizoen zitten we er zeker bij. Dat wordt absoluut de doelstelling.

Op technisch gebied ziet het er goed uit. We hebben met Koolhof en Van der Laan een gedreven en enthousiaste trainerskoppel, zij zullen het maximale uit de groep gaan halen. Maar ook de selectie is bijna compleet. Er moet in principe alleen nog een spits bij. Dit kost tijd, maar hij gaat er zeker komen. Daar ben ik van overtuigd.
De verdedigers die dit seizoen in de basis stonden blijven allemaal bij FC Dordrecht. Dat is goed, verdedigend hebben we het dit jaar prima gedaan. Met extra scorend vermogen voorin moet de doelpunten productie omhoog. Dit is wat we de 2e seizoenshelft miste.

FC Dordrecht heeft zich zeker weer in de kijker gespeeld. Gemiddeld hebben we 500 meer bezoekers per thuiswedstrijd dan de afgelopen jaren. Commercieel gaat het goed en ook de website wordt zeer druk bezocht. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor FC Dordrecht. Stapje voor stapje bewandelen we de weg omhoog. We lopen niet te hard van stapel, maar doen het geleidelijk aan. We komen er wel.

Wat mij nog rest is jullie een fijne vakantie te wensen. Ik hoop jullie allemaal 4 juli op de 1e training of in de voorbereiding al te zien langs de velden.

Marco Boogers

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.