Einde transferperiode

Gelukkig is de transfermarkt gesloten. Niet dat wij nou een grote speler zijn op die transfermarkt, maar toch ben ik altijd blij dat de deadline voorbij is. Je weet nooit of er nog spelers in de belangstelling staan en op het laatste moment verkassen. De groep is nu echt definitief en ik moet zeggen; het is niet de minste!

De afgelopen week hebben we nog 3 spelers kunnen toevoegen. Met Tano hebben we een extra aanvaller (buitenspeler). We hebben nu meerdere spelers die wedstrijden kunnen beslissen. Naast Lopes en Jongebloet kunnen ook Mayele en Tano uit de voeten in de spits. Beide zijn fysiek ook sterk.

Ook het middenveld en de verdediging staat. De spelers doen ook echt niet veel voor elkaar onder. Concurrentie is er genoeg en dat komt de ontwikkeling van de spelers alleen maar ten goede. Het is fijn dat we schorsingen en blessures kunnen opvangen. Al hoop ik natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn.

De selectie telt nu 24 man, en elke positie is dubbel bezet. Sommige zelfs meer dan dat. We hebben 5 spelers gehuurd van ADO Den Haag. De rest staat onder contract bij FC Dordrecht. Bijna alle contracten lopen na dit seizoen door of hebben een optie van onze zijde. We kunnen dus echt gaan bouwen aan de toekomst met deze groep, daar hebben we ook echt de perfecte trainer voor.

Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo’n brede selectie hebben gehad. De groep is jong, maar heeft kwaliteit, snelheid en kracht. Dat we wedstrijden zullen verliezen, dat geloof ik ook wel. Maar ook daar zullen de jongens van leren en ze vormen tot goede voetballers. Thuis willen we aanvallend voetbal spelen en de toeschouwers vermaken. Hopelijk weten de Dordtenaren het stadion te vinden en kunnen we dit seizoen weer groeien naar een hoger toeschouwers aantal. We hebben echt een leuk team staan en gaan ervoor om het linkerrijtje te halen.

De sfeer binnen de club en de selectie is erg goed. Met zijn allen bij de club hebben we hard gewerkt om het goed neer te zetten voor dit seizoen en dat is goed gelukt. Iedereen binnen de club verdient daarvoor een compliment. De jongens van de selectie zijn hecht. Iedereen komt fluitend naar de club en iedereen heeft hetzelfde doel; een goed resultaat neerzetten met FC Dordrecht!

Groeten, Marco Boogers

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.