Blessures en schorsingen

De afgelopen dagen is er door verschillende mensen aan mij gevraagd of dit mijn rentree is. Nou, hier kan ik duidelijk over zijn: NEE.

Afgelopen week zijn er verschillende spelers geblesseerd geraakt of waren dat al. De conclusie was dat er te weinig spelers waren die fit genoeg waren om te spelen. Van die weinige spelers waren zelfs twee spelers die in de warming up nog moesten testen of ze konden spelen. Er waren zelfs spelers bij die met verdoving speelde. Zelfs de wisselspelers moesten in de warming up testen of ze eventueel konden invallen.

FC Dordrecht heeft veel talent rondlopen. Ze zijn alleen nog niet klaar voor het 1e elftal. Zouden wij ze toch selecteren dan kost ons dat 12.000 euro per speler. Veel geld, als je nog niet zeker weet of ze ooit definitief in het 1e elftal komen te voetballen.

Afgelopen donderdag bij onze technische voorbespreking kwamen we dus tot de conclusie dat er te weinig spelers waren. Aan mij werd toen de vraag gesteld of ik niet op de bank plaats wilde nemen. Ik zou er alleen ingaan als we achter stonden. Zo konden we misschien de wedstrijd nog open breken. Mensen die zeggen of gaan zeggen dat ik Heintje Davids ben, daar kan ik heel kort over zijn. Hopelijk was dit eenmalig. De situatie zoals die nu is, bevalt mij uitstekend.

FC Dordrecht is mijn club, die zou ik nooit in de steek laten. Een vriend laat je ook niet vallen!

Groetjes Marco Boogers

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.