Voorbeschouwing: Tweede ronde van de TOTO KNVB Beker

Morgenavond staat de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op het programma. Na in de eerste ronde MVV te hebben geklopt, gaan wij op bezoek bij Heracles Almelo. Het wordt de eerste keer dat de ploegen elkaar treffen in de beker sinds de invoering van het betaalde voetbal.

Heracles Almelo bereikte de tweede ronde dankzij een doelpuntrijke overwinning op RKC Waalwijk. Het werd 4-3. De treffers aan Almelose kant werden gemaakt door Cyriel Dessers (2x) en Silvester van der Water (2x). FC Dordrecht heeft de tweede ronde bereikt door met 3-1 te winnen van MVV Maastricht. Aanvaller Anass Achahbar tekende voor alle drie de doelpunten.

De laatste keren dat onze Schapekoppen tegenover de ploeg uit Almelo stonden dateert alweer van het seizoen 2014/15, toen wij in de Eredivisie uitkwamen. In de uitwedstrijd werd er destijds gelijkgespeeld (1-1). De doelpuntenmaker aan Dordtse zijde was Ryan Koolwijk. In ons eigen stadion waren de Almeloërs net te sterk. Er werd met 2-3 verloren. De Dordtse treffers werden gemaakt door Everon Pisas en Joris van Overeem.

Het zal morgen allesbehalve een gemakkelijke wedstrijd worden voor de groen-witte brigade, maar met jouw steun is het mogelijk om te stunten in Almelo! Tot Morgen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.