Voorbeschouwing: FC Den Bosch – FC Dordrecht

Na twee weken op rij in eigen huis te hebben gespeeld, staat er morgenavond weer een uitwedstrijd op het programma. Op bezoek bij FC Den Bosch gaan we voor tenminste een punt zo niet drie.

Vorig seizoen wisten de Schapekoppen geen punten te behalen tegen de Brabantse opponent. Op bezoek in ’s-Hertogenbosch werd er nipt verloren. De eindstand was 1-0. Er waren weinig kansen te bespeuren voor beide ploegen tot in de 20e minuut. Daniël Breedijk was dichtbij de openingstreffer met een kopbal, die goed werd gekeerd door de keeper. Een paar minuten voor rust waren het Bosschenaren die op voorsprong kwamen via Stefano Beltrame. In de tweede helft wisten de Dordtenaren geen grip op de wedstrijd te krijgen en kwam de thuisploeg bijna op een 2-0 voorsprong. In het laatste kwartier kreeg FC Dordrecht genoeg kansen om minimaal een treffer te maken, maar de gelijkmaker bleef uit. In ons eigen Riwal Hoogwerkers Stadion werd er met ruimere cijfers verloren. Het werd 2-6.

De ploeg van Erik van der Ven bezet momenteel de 14e plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. De club kent tot nu toe een redelijk wisselvallig seizoen met veel gelijke spelen. Afgelopen twee wedstrijden verloren de Brabanders niet. Het is dus aan de groen-witte brigade om deze reeks te doorbreken.

Met nog vier wedstrijden te gaan tot aan de winterstop is elk punt belangrijk. Ook in ’s-Hertogenbosch is jouw steun hard nodig. Tot morgen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.