Tijd voor een stunt

De Krommedijk als onneembare vesting, dat is het doel. Tegen een hoogvlieger als De Graafschap misschien niet helemaal realistisch, maar de toon kan worden gezet voor de resterende wedstrijden. Met de goede eerste helft tegen TOP Oss in het achterhoofd hoopt elke Dordtenaar stiekem op een stuntje. Ook al valt uit de laatste ontmoeting weinig vertrouwen te putten (5-0 verloren), is er toch reden voor enig optimisme.

Onze tegenstander van morgenavond laat wel eens een steekje vallen tegen ploegen uit de onderste regionen van de ranglijst. Zo werd er gelijkgespeeld tegen TOP Oss en Roda JC. Wij weten wèl te winnen van TOP, dus 1 en 1 is 2… Zo die zit, wij gaan met een voorsprong de wedstrijd in. Toch valt een nieuw slippertje van de Superboeren te betwijfelen met de goede vorm die ze kennen. De selectie van Mike Snoei heeft van de laatste vijf wedstrijden vier keer gewonnen, en één keer gelijkgespeeld. Dankzij de goede vorm kan De Graafschap in ons Riwal Hoogwerkers Stadion een grote stap zetten richting de periodetitel.

Dat laten wij niet zomaar gebeuren. De vorm van onze Schapekoppen mag dan wel minder zijn dan die van de tegenstander, maar met zeven punten uit vijf wedstrijden is de weg omhoog ingezet. Met een spits die de vorige wedstrijd twee keer heeft gescoord en zelfvertrouwen heeft getankt, een verdediging die onder leiding van de teruggekeerde Breedijk stabieler is en een middenveld dat gemakkelijk het balletje kan laten lopen mogen wij ons opmaken voor een mooie wedstrijd.

Tot morgenavond, dat we weer mogen genieten van onze FC!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.