Rick Hoogendorp nieuwe trainer FC Dordrecht O21 en assistent-coach eerste elftal

FC Dordrecht heeft met Rick Hoogendorp een nieuwe trainer aangesteld voor FC Dordrecht O.21 en assistent-coach eerste elftal. De oud-voetballer van FC Dordrecht die in zijn actieve carrière ook uitkwam voor FC Den Haag, MVV, RKC Waalwijk, Celta de Vigo en Wolfsburg heeft een contract getekend voor een seizoen. Rick komt over van ADO Den Haag.

Investeren in talentontwikkeling Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Met de aanstelling van Rick is de technische staf weer compleet. Door het vertrek van Ben Kinds naar PSV ontstond er een vacature. Rick past mooi in dat plaatje. Een eerlijke, open gozer die gedreven is om als coach te presteren en zich wil blijven ontwikkelen. In ons meerjarig beleidsplan hebben wij als doel gesteld dat in 2025-2026 de selectie voor 1/3 bestaat uit regionale spelers. Met de Riwal Football Academy investeren we daarom de komende jaren in talentontwikkeling. Rick heeft o.a. als taak om de stap die talenten moeten gaan maken van onze jeugdopleiding naar het eerste elftal goed te begeleiden. We heten Rick van harte welkom bij onze club.”

Rick Hoogendorp: “Geweldig dat ik bij FC Dordrecht als trainer-coach fulltime kan werken aan de ontwikkeling van spelers naar het eerste elftal. Dat ik na 25 jaar, toen ik als speler afscheid nam, nu weer terug ben als trainer-coach is heel mooi.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.