Petar weer op de been

Er stond nog bijna een half uur op de klok, Dordt had nog steeds uitzicht op een verrassend resultaat tegen NAC, mede omdat Petar Stoskovic pas één keer zijn meerdere had moeten erkennen in de Bredaase aanval. De goalie kwam op tijd uit zijn doel en graaide de bal klemvast weg voor de voeten van de aanstormende Filipovic, maar knalde daarmee frontaal met zijn knie tegen Stoskovic. De hectiek in het volle Rat Verlegh Stadion verstomde op slag toen de doelman daarna roerloos bleef liggen.

Verzorgers snelden zich richting Petar Stoskovic en doktoren volgenden. Het oponthoud duurde bijna tien minuten voordat de keeper met een ondersteunend applaus vanaf de tribunes per brancard het veld kon verlaten. In de kleedkamer hielpen medici de onfortuinlijke keeper weer bij zijn positieven. Beetje bij beetje kwam hij ook weer in beweging.

Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met Petar en is hij, zij het nog voorzichtig, weer op de been. “Ik was echt helemaal groggy”, vertelt Stoskovic daags na de wedstrijd. “Ik heb ook geen idee wat er gebeurd is want ik ben gewoon een paar minuten kwijt in mijn geheugen”.

Buiten een wond achter zijn oor is er verder gelukkig niets beschadigd. “Van de dokter moet ik veel in beweging blijven, de klachten moeten daarna vanzelf verdwijnen. Het gaat nu wel weer, hoewel het overal in mijn lijf nog pijn doet. Maar 2 januari sta ik gewoon weer op het veld hoor. Prettige dagen!”

Foto: Maurice van Steen – Van Steen Fotografie

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.