Nieuwe impulsen in commercie

Met onmiddelijke ingang gaat Henk Donkervoort als commercieel manager aan de slag bij FC Dordrecht. Met de jarenlange ervaring die Henk heeft opgedaan op commercieel gebied gaat de Dordtenaar sturing geven aan een team dat bestaat uit jonge specialisten.

Henk is een echte Schapekop en al heel lang actief voor onze club. De communicatiespecialist is zich bewust van het feit dat de club een zware periode doormaakt, en juist daarom treedt hij nu op de voorgrond om onze club door de zware periode heen te helpen. Hij gaat samenwerken met Jordi Fok (zoon van oud DS’79 en Dordrecht’90 speler Ries Fok) die al anderhalf jaar commerciële inspanningen verricht voor FC Dordrecht. Met dit duo verwacht algemeen directeur Hans de Zeeuw een goede mix in huis te hebben tussen ervaring en jong elan.

Verder zijn ook vrijwilligers Anne van der Rest (beter bekend als de presentatrice van Dordt Kort) en Fleur Amperse actief op commercieel vlak voor de club. De twee dames zijn al geruime tijd verbonden aan de club en een bekend gezicht voor vrijwel alle betrokkenen rondom FC Dordrecht.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.