Kelderkraker in Helmond

Na de veegpartij tegen Roda is het van groot belang voor FC Dordrecht om morgenavond de drie punten mee naar Dordrecht te nemen. Gelukkig staat de selectie er niet alleen voor, want er gaan namelijk honderd fanatieke Schapekoppen mee naar het SolarUnie Stadion.

En die steun kunnen de Dordtenaren wel gebruiken. Want deze wedstrijd kan het slot van de competitie bepalen. Helmond Sport kan op zes punten achterstand worden gezet, of langszij komen. Natuurlijk gaan we van het tweede scenario niet uit, want met zoveel uitsupporters telt er maar één ding: winnen!

In de afgelopen zeventien speelrondes heeft Helmond Sport vier punten gepakt. Er werd gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch (2x), NAC en Jong Ajax. Sterker nog, de laatste overwinning van Helmond in de competitie was tegen FC Dordrecht. De Brabanders kwamen op een 2-0 voorsprong dankzij een goal van Dean Koolhof en eigen doelpunt van Thomas Kok. In de 83e minuut deed Jordy Wehrmann iets terug, maar zijn treffer kwam te laat.

Gelukkig ligt die wedstrijd in het verleden en staat er morgenavond gewoon 0-0 op het scorebord. Op naar een driepunter!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.