Gravenberch oogst vertrouwen na goals

De aanvaller die afgelopen vrijdag goed was voor twee fantastische doelpunten heeft een korte reactie gegeven op zijn optreden, en sloot spannend af met de woorden “De extra’s laat ik altijd op vrijdag zien…” Verder heeft Danzell ook een plekje veroverd in het Elftal van de Week.

Danzell heeft een belangrijke rol gespeeld in de 1-3 overwinning op TOP Oss. Het was pas de tweede uitoverwinning van de Dordtenaren dit seizoen, maar wel een belangrijke. Door de driepunter is er een gat naar Helmond Sport geslagen, en zijn de andere concurrenten bijna achterhaald. Toch oogde Gravenberch nuchter, zo zei hij: “Ik voel me goed, het was een opluchting voor mezelf, maar er komt weer een volgende wedstrijd aan waar ik mezelf klaar voor moet maken.”

Aankomende vrijdag wacht een zware tegenstander. De Graafschap komt op bezoek in het Riwal Hoogwerkers Stadion. De spits toont zich strijdbaar want op de vraag wat wij van hem kunnen verwachten antwoordde hij het volgende: “Altijd de wil om te winnen, dat sowieso. En de extra’s laat ik altijd op vrijdag zien.”

Wij zijn benieuwd naar de aankomende wedstrijd Danzell!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.