Alle ballen naar voren

Wie de wedstrijd tegen TOP Oss nog kan herinneren weet dat onze Schapekoppen twee punten te weinig hadden overgehouden aan het treffen. Met de terugkeer van Harry van den Ham op de bank gaat FC Dordrecht op zoek naar een overwinning.

 Vooral de wijze waarop FC Dordrecht punten moet scoren gaat veranderd worden. De vraag om frivool en aanvallend spel lijkt onder Van den Ham terug te keren aan de Krommedijk. Zo gaf de oefenmeester aan: “We willen de komende wedstrijden iets laten zien aan de supporters, met aanvallend voetbal. En ja, de selectie herbergt geen vleugelspelers dus 4-3-3 spelen zal niet gaan, maar ook in andere systemen kan je leuk voetbal spelen”

TOP Oss lijkt daarin de uitgelezen tegenstander om te beginnen. De Brabanders hebben een realistische speelstijl. Niet voor niets dat de ploeg van Klaas Wels de minste doelpunten voor heeft in de Keuken Kampioen Divisie. Maar de punten, daar gaat het om. En daar scoort de opponent net iets beter in dan wij.

Vol verwachting klopt ons hart. Als de selectie nog iets wilt maken van dit seizoen moet er morgenavond gewonnen worden. Daarmee wordt concurrent Roda JC bijgehaald en staat TOP Oss nog slechts één puntje boven ons. Dus volle bak vooruit!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.