Een Veilig Gevoel x FC Dordrecht

Uw veiligheid in het stadion is onze zorg. Een Veilig Gevoel helpt ons daarin door middel van camerabeveiliging. De beelden die onze camera’s in het stadion opnemen worden in de cloud opgeslagen en kunnen zowel live als op een later tijdstip worden bekeken. Zo waarborgen wij de veiligheid van de fans, de spelers en iedereen in het stadion.

In onze Heeren businesslounge maken wij gebruik van een andere dienst van hen, namelijk EVG TV. Op EVG TV vertellen wij ons verhaal aan alle gasten en geven we onze sponsoren een extra platform. De plek op de ranglijst geeft EVG als sponsor weer een veilig gevoel. Een echte samenwerking dus, hierdoor kunnen we ons beide focussen op waar we echt goed in zijn.  Wil jij ook een veilig gevoel? Neem eens een kijkje op de website van Een Veilig Gevoel: www.eenveiliggevoel.nu

Commercieel manager Soufianne Haddad “De samenwerking met Een Veilig Gevoel biedt FC Dordrecht niet alleen state-of-the-art camerabeveiliging, maar creëert ook een partnerschap waarin veiligheid niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten centraal staat. Samen streven we naar een veilige omgeving, zowel voor onze spelers als onze fans, en versterken we het fundament van vertrouwen in onze club.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.