Introductie Businessclub

Boeiend en bindend

Een belangrijke pijler in de commerciële activiteiten van FC Dordrecht is de Vereniging Businessclub FC Dordrecht (VBD). De VBD is op 9 november 1988 opgericht en kent ongeveer 150 leden. Het doel van de VBD is om een platform voor ondernemers te creëren en in stand te houden, waarbij business-to-business contacten worden gestimuleerd.

Met meer dan dertig (mogelijke) businessactiviteiten per jaar veel mogelijkheden tot netwerken, relatiebeheer én ontspanning. De belangrijkste bijeenkomsten blijven namelijk de thuiswedstrijden van FC Dordrecht. Prima faciliteiten voor een compleet avondje uit met uw (zaken)partner.

Business meetings & events

Doel is om de Business to Business contacten tussen de leden te versterken. Uiteraard niet alleen op wedstrijddagen, maar het gehele jaar door tijdens de businessevents op de eerste maandag van de maand. Voor deze “businessborrels” worden vaak toonaangevende gastsprekers uitgenodigd of worden andere activiteiten georganiseerd.

De meeste activiteiten worden in het Riwal Hoogwerkers Stadion gehouden waar de Bouwteam Drechtsteden Lounge – één van de sfeervolste businessclubs van Nederland – of De Schaapskooi – de knusse brasserie – als locatie dienen. In sommige gevallen worden de businessevents op uitnodiging op het bedrijf van een sponsor georganiseerd.

Met aansprekende gasten

In de laatste seizoen kwamen vele prominenten naar Dordrecht als gastspreker op één van de businessevents. Aansprekende gasten als Erwin Koeman, Hein Vergeer, Barry Hughes, Arnold Vanderleijden, Robin van Galen, Hans van Breukelen, Tim Coronel, Michael van Praag, Gerard Meijer, Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Erben Wennemars en Leo van Vliet gaven op de maandagavonden acte de presence om de sponsoren met vaak smaakvolle anekdotes te onderhouden.

Daarnaast is er aandacht voor maatschappelijke thema’s zoals re-integratieprojecten voor jongeren, vinden er bedrijfspresentaties plaats voor (en door) de leden van de Businessclub en vinden bedrijfsbezoeken plaats. Bovendien wordt ieder seizoen een bezoek aan een wedstrijd uit een toonaangevende buitenlandse competitie georganiseerd en wordt een eenmalig fundriasing event voor een goed (lokaal) doel en FC Dordrecht georganiseerd.

Kortom: De VBD is de toonaangevende netwerkclub in de Drechtsteden!

Wij verwelkomen u graag!