FC Dordrecht maakt tickets kopen eenvoudiger

Sinds vandaag is het mogelijk om tickets voor onze wedstrijden via de FC Dordrecht app te kopen. Daarnaast is het mogelijk om, bij het bezoeken van een wedstrijd, je ticket te laten scannen in de app. Het printen van tickets is daarmee verleden tijd.

In de app is tevens het laatste nieuws te lezen, volg je al onze wedstrijden live via het match center, kies je eenvoudig de man van de wedstrijd, doe je mee aan Guess the Score en speel je de leukste games.

Om de app zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken is er een nieuwe omgeving gebouwd om je bestaande ticket-account te koppelen aan de app: mijn.fcdordrecht.nl.

Mijn FCDordrecht

Mijn.fcdordrecht.nl biedt één account om in te loggen in de FC Dordrecht App en ticketshop op fcdordrecht.nl. Je kunt dus inloggen met eenzelfde combinatie van e-mailadres en wachtwoord.

Voor iedere supporter met een bestaand account is het noodzakelijk om een nieuw wachtwoord in te stellen en dat te koppelen aan zijn of haar e-mailadres.

Vanaf de lancering is het dan ook niet meer mogelijk om in te loggen met het huidige wachtwoord. Het instellen van een (nieuw) wachtwoord is heel eenvoudig en werkt als volgt:

  1. Doe hier de account check: https://mijn.fcdordrecht.nl/account-check
  2. Volg vervolgens de stappen

Heb je de app nog niet geprobeerd? Download dan nu (Android of iPhone) en kom de volgende thuiswedstrijd met de app het stadion binnen!

Let op: De mail kan in de spambox terecht komen

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.