Zege bij ASWH laat vooruitgang zien

In deze fase van de voorbereiding zeggen uitslagen zeker niet alles, maar de 0-1 zege bij ASWH werd door FC Dordrecht toch met een zekere mate van tevredenheid genoteerd. Met nog altijd de afwezigheid van een negental contractspelers was het spel bij vlagen aanvaardbaar en bracht de ploeg genoeg energie binnen de lijnen.

Met de nieuwkomers Toine van Huizen, Tim Höscher en Stijn Meijer in de as heeft het elftal in ieder geval aan voetballend vermogen gewonnen. Noah Lewis (nog steeds op proef aan de Krommedijk) maakte als rechtsback een sterke indruk en in het centrum van de verdediging mocht Job van den Avert (ex Willem II) zijn kunnen tonen.

Voor rust konden de Dordtenaren de verhoudingen in het veld tegen het voor het eerst sinds negen maanden weer spelende ASWH niet in de score tot uitdrukking brengen.

Na de pauze was het de van een langdurige blessure herstelde Nikolas Agrofiotis die met een vallende kopbal een fraaie aanval doeltreffend afrondde. Omdat de jeugdige Jeraily Wielzen alleen de lat raakte, bleef dat ook de enige treffer.

Opstelling: Bossin; Lewis, Van Huizen (72. Van Vianen), Van den Avert, Savastano (63. Geijsen); Baggerman, Hölscher, Vermeulen (63. Van Gennip); Suray, Meijer (46. Agrafiotis), Van Wielzen.

Trainer Michele Santoni kreeg kort voor de wedstrijd het seintje terug naar huis te komen om bij de geboorte van zijn eerste kind aanwezig te zijn.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.