WSB Solutions nieuwe shirtsponsor FC Dordrecht

WSB Solutions is de aankomende twee seizoenen shirtsponsor van FC Dordrecht. De naam WSB Solutions komt op op de achterzijde van de shirts te staan.

Met deze samenwerking wil de leverancier van bedrijfsautomatisering haar naamsbekendheid vergroten en eredivisionist FC Dordrecht haar sportieve prestaties verhogen. Het tweejarige sponsorcontract start met ingang van het nieuwe voetbalseizoen en loopt tot 2016.

Bart Rietveld, directeur van WSB Solutions: “Wij zijn erg blij dat wij een brede bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Dordrecht. WSB Solutions is al ruim 25 jaar met bedrijfsautomatisering actief in de regio vanuit de vestiging Hardinxveld-Giessendam en wil haar naamsbekendheid en maatschappelijk belang fors vergroten. De samenwerking met FC Dordrecht is gebaseerd op deze twee pijlers. Naast het zijn van shirtsponsor hechten wij er veel waarde aan om ook de jeugdelftallen en de jongerenactiviteiten maximaal te ondersteunen. WSB Solutions neemt ook de automatisering van FC Dordrecht voor haar rekening door de inzet van de WSB Cloud oplossing.”

Cees van de Poel, commercieel Manager van FC Dordrecht, over de samenwerking: “Wij zijn trots dat een bedrijf als WSB Solutions met haar lokale aanwezigheid in de regio Dordrecht ons zo breed ondersteunt. Op sportief gebied door sponsoring van ons eerste elftal en de jeugdelftallen en tevens door het verbeteren van onze automatisering. WSB Solutions zal overigens prominent op onze shirts komen te staan en ruim vertegenwoordigd zijn in ons stadion.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.