Wordt ongeslagen reeks voortgezet?

Voorbeschouwing Almere City FC (uit) – Onze Schapekoppen zijn aan een ongeslagen reeks bezig en willen daar een vijfde wedstrijd aan toevoegen. In de afgelopen weken werd er drie keer gelijkgespeeld en één keer gewonnen. Morgenavond gaan we in het Yanmar Stadion op bezoek bij Almere City FC met de absolute wil om deze positieve reeks voort te zetten.

Vorig seizoen wisten de Schapekoppen tegen de jongste BVO van Nederland vier punten te bemachtigen. Op bezoek in Almere werd er gelijkgespeeld (1-1). De doelpuntenmaker aan Dordtse zijde was Oussama Zamouri.

In ons eigen Riwal Hoogwerkers Stadion werd met 3-2 gewonnen. Via doelpunten van Schuurman, Zamouri en Zwarts kwamen we op een 3-0 voorsprong. Tegen het einde van de wedstrijd leek het er nog even op dat de voorsprong uit handen werd gegeven. In de 83e en 90e minuut scoorde Almere City nog via Mirani en Loen.

Vorige week won Almere City FC in eigen huis met 2-1 van Jong AZ, waardoor de club met 11 punten momenteel op plek 10 staat. Na de overwinning van vorige week tegen N.E.C. trekken onze jongens met veel vertrouwen ten strijde. Dit gebeurt ook deze week helaas nog zonder de geblesseerden Daniël Breedijk en Savvas Mourgos en zonder de nog niet speelgerechtigde Mo Aminu.

Op naar een positief resultaat in Almere!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.