Wolf en Gorilla reiken Bronzen Stieren uit

Het regende vanavond Bronzen Stieren op het Kasteel in Rotterdam waar Iliass Bel Hassani (Sparta), Michel Vonk (Sparta) en Erik Quekel (Helmond Sport) respectievelijk de Bronzen Stieren voor beste talent, beste trainer en topscorer van de derde periode in de Jupiler League seizoen 2011-2012 in ontvangst mochten nemen. In Apeldoorn ontving Danny Hoesen (Fortuna Sittard) de Bronzen Stier voor beste speler.

Niemand minder dan dart legendes Tony O’Shea alias “Silverback” en Martin Adams alias “Wolfie” hebben samen met Patrick Brand (directeur Coöperatie Eerste Divisie) de Bronzen Stieren voor de derde periode uitgereikt in Rotterdam.

Met een ongeslagen reeks in de derde periode is het niet vreemd dat Michel Vonk (trainer Sparta Rotterdam) door zijn collega trainers en de aanvoerders van de Jupiler League verkozen is tot beste trainer van de derde periode. De uit de eigen jeugd van Sparta afkomstige Bel Hassani debuteerde vorig seizoen in de Jupiler League en is inmiddels een onmisbaar talent in de divisie.

Danny Hoesen was bij de aanvoerders en trainers in de Jupiler League al opgevallen in de derde periode waardoor hij genomineerd werd voor Beste Speler van de periode. Van het publiek kreeg de huurling van Fulham FC meer dan 50% van de stemmen waardoor hij uitgeroepen is tot beste speler van de derde periode.

Erik Quekel (Helmond Sport) wist in de derde periode 6 keer te scoren en bleef daarmee zijn concurrenten voor die niet verder kwamen dan 5 doelpunten. Quekel wist in het seizoen 2008-2009 ook al een keer een Bronzen Stier voor topscorer in de wacht te slepen, toen spelend voor FC Oss.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.