Win een parkeerkaart van FC Dordrecht

De Eredivisie en Parkmobile hebben een akkoord voor een samenwerking van drie jaar. Als onderdeel daarvan gaat Parkmobile onder meer samen met de achttien clubs het parkeerbeleid rondom stadions bekijken en waar mogelijk verbeteren. Volgens de Eredivisie is één van de interessante voordelen dat de nieuwe partner zijn Parkeer App gratis zal aanbieden via de clubs, zodat alle supporters daar profijt van kunnen hebben. Met de app betaal je alleen voor de tijd die je kwijt bent voor parkeren. Het enige dat je moet doen is je aanmelden en inloggen wanneer je gaat parkeren. Druk maken over parkeerbonnetjes of kleingeld voor de automaat hoeft niet meer.

De samenwerking zal ook zichtbaar zijn op televisie, via het Parkmobile Moment van de Week op FOX Sports Eredivisie. Daarbij kunnen kijkers elke speelronde hun favoriete moment kiezen. Parkmobile is marktleider in digitale parkeeroplossingen en biedt automobilisten de mogelijkheid om snel en eenvoudig te betalen voor parkeren via de mobiele telefoon. Dit kan via bellen, sms of de Parkmobile Parkeer App.
FC Dordrecht Seizoenkaarthouders die door middel van hun klantnummer van Parkmobile parkeren en laten zien dat ze met de app parkeren, maken bovendien kans op een P2 parkeerkaart voor het hele seizoen bij FC Dordrecht.

Ben jij seizoenkaarthouder van FC Dordrecht? Laat hier je klantnummer van Parkmobile achter en win een P2 kaart voor het hele seizoen!
Nog geen parkmobile klant? Registeer gratis via parkmobile.nl/fcdordrecht

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.