Wilmer Kousemaker ondersteunt De Aanvoerders

Ook Wilmer Kousemaker heeft zich deze week aangesloten bij “De Aanvoerders”. Deze beweging is een initiatief van de stichting Meer dan Voetbal die hiermee alle aanvoerders van nu en vroeger uit het betaalde- én amateurvoetbal verenigt als positief tegenwicht op de negatieve incidenten die helaas nog wekelijks van de voetbalvelden gemeld worden.

De actie ‘De Aanvoerders’ betekent tevens de aftrap van de tweede Meer dan Voetbal Week, de jaarlijkse manifestatie waarin de maatschappelijke activiteiten die de betaald voetbalclubs in de spotlights worden gezet.

Wilmer Kousemaker was direct enthousiast toen hem werd verteld over deze actie: “Het is goed dat wij op deze manier openlijk stelling nemen. Ik vind het een goed vervolg op ‘Zonder respect geen voetbal’. Wij nemen hiermee inderdaad onze verantwoordelijkheid door met zijn allen een positief geluid uit te dragen”.

Kousemaker meldde zich direct aan via www.deaanvoerders.nl. Deze website wil iedereen in het voetbal bewust maken dat in de sport draait om plezier en respect en dat iedereen hierin een eigen verantwoordelijkheid heeft. Iedereen kan tenslotte een keer die band om zijn arm krijgen.

Komend weekend staan alle wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League in het teken van De Aanvoerders. Daarnaast ondertekenen profs en amateurs het manifest ‘Door Voetbal Verenigd’.

Alle aanvoerders uit het regionale amateurvoetbal kunnen het voorbeeld van Wilmer Kousemaker volgen en zich via de website www.deaanvoerders.nl aansluiten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.